Tevreden klanten, de beste ambassadeurs

Tevreden opdrachtgevers zijn onze meest waardevolle ambassadeurs. Bent u benieuwd wat anderen zeggen over het IJsseldelta Center? Onze klanten vertellen het u graag.

 • Familie Segers frame

  "We kijken terug op een bijzonder geslaagd feest in het IJsseldelta Center ter gelegenheid van afscheid en verjaardag. Niet alleen omdat we zelf erg genoten hebben, maar vooral ook omdat de samenwerking met het IJsseldelta Center erg constructief en perfect verliep. Zo kon er een band naast een DJ optreden. De inrichting van de feestruimte werd gezamenlijk vormgegeven . Adequate en vriendelijke bediening. En wat we van onze gasten terugkregen was ook dat ze zo voortreffelijk gegeten hadden met een walking dinner. Ook daarin was niets te gek! Kortom een aanrader voor grotere (privé) partijen."

 • BMA Ergonomics frame

  "Wij hebben bijzonder genoten en alleen maar goede reacties terug mogen ontvangen van onze dealers. Bij deze geef ik het IJsseldelta Center de complimenten voor het samenstellen en het “meebuigen “in het programma . Dit geldt ook voor de collega's die de honneurs waarnam tijdens de sessie zelf. Het was bijzonder goed met een hoge servicegerichtheid. Ook de barman en de bediening was top! "

 • Familie Olland frame

  "Vanaf het begin van onze gesprekken hadden wij er vertrouwen in, maar jullie hebben onze stoutste verwachtingen overtroffen. Alle afspraken werden correct genotuleerd en …voor 100% nagekomen. De vriendelijkheid, de bescheidenheid, en de efficiency van het bedienend personeel op de feestavond zelf was top en dat gold feitelijk voor het gehele traject, dat wij in de afgelopen maanden met elkaar hebben doorgemaakt. Wij kunnen dit uniek Zwolse ‘event center’ iedereen aanraden!"

 • Organisatie frame

  "Het Beter Benutten congres in Zwolle zit erop. We kijken terug op een zeer geslaagde dag met volop uitwisseling van kennis en ervaring. Bovendien gaven minister Schultz van Haegen en de twaalf Beter Benuttenregio's in de vorm van bereikbaarheidsverklaringen het startschot voor het vervolg van het programma. Kijk op www.congres.beterbenutten.nl/foto voor een korte terugblik op het congres."

 • Daniëlle van Veen frame

  "Het IJsseldelta Center is een mooie locatie en gedurende onze bijeenkomst is alles goed verlopen. In de toekomst is deze locatie zeker voor herhaling vatbaar. "

 • Daphne Berkhout frame

  "Heer erg bedankt voor jullie inzet tijdens het Priva Seminar. Mede door jullie is het seminar een succes geworden en de eerste reacties van deelnemers zijn dan ook erg positief. We hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren; jullie denken echt mee met de klant. "

 • Ria van der Meulen frame

  "Alles was goed geregeld, voor de bijeenkomst was het een prima locatie. Het is fijn om een centrale ontvangstruimte te hebben die ook voor cateringfaciliteiten gebruikt kan worden. De ondersteuning bij de audiovisuele middelen hebben we ook als zeer prettig ervaren. "

 • Joke Renzenbrink frame

  "De cursus is perfect verlopen, inhoudelijk en organisatorisch. De cursisten waren meer dan tevreden, ook over de locatie en hoe jullie de uitvoering deden. Jullie zijn attent, nemen prettig initiatief en alles loopt op rolletjes."

 • Hans Overmeer frame

  "De bijeenkomst is goed verlopen. De zaal was uitermate geschikt voor deze groep qua grootte. Ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de zitjes was heel prettig. De catering was goed verzorgd, alsmede de technische voorzieningen."