Meeting Professionals International

Meeting Professionals International Netherlands Chapter is de Nederlandse afdeling van Meeting Professionals International (MPI), een vakvereniging voor mensen die actief zijn binnen de Meeting & Event industrie. Wereldwijd zijn ongeveer 20.000 leden aangesloten bij MPI en in Nederland zijn dat er zo’n 200.

 

Standergroep

Standergroep is een bedrijf voor loopbaanbegeleiding. Wij begeleiden mensen naar werk en in hun werk als het functioneren lastig is. We werken voor iedereen en hebben daarbinnen een krachtig specialisme op het gebied van autisme. Om de kansen op werk voor jongeren te vergroten heeft Standergroep het leerwerkbedriif Nieuwe Stijl opgericht. Hierin wordt samengewerkt met UWV, Landstede en bedrijven.

Het IJsseldelta center is een van de bedrijven die haar maatschappelijke verantwoordelijkheid heeft genomen en actief meewerkt in Nieuwe Stijl. Zo krijgen jongeren weer kansen.

Congres Bureau Regio Zwolle

Congresbureau Regio Zwolle is een samenwerkingsverband van congreslocaties, hotels en toeleveranciers in en om Zwolle met als doel het versterken van het meerdaags zakelijk verblijfstoerisme en het optimaal vermarkten van de regio Zwolle als congreslocatie en MICE bestemming.
De medewerkers van het congresbureau geven professioneel en kosteloos advies en kunnen u locatievoorstellen doen, vervoer regelen, offertes opvragen of site visits voor u regelen om verder kennis te maken met de stad en regio.

Openluchtbad Zwolle

Het IJsseldelta Center werkt samen met Openluchtbad Zwolle. Zo krijgen gasten in het Bluefinger Restaurant 10% korting op vertoon van hun persoonlijke Openluchtbad pas en ontvangen gasten van Hotel Lumen een kaartje van 3,50 voor het openluchtbad. Vraag ons naar de mogelijkheden!

LSP Stage Equipment

LSP Stage Equipment is partner van het IJsseldelta Center in Zwolle. Outsourcing van de techniek aan LSP Stage Equipment is de ideale oplossing voor uw het IJsseldelta Center. Hoge kwaliteit licht, geluid & video techniek garanderen in uw locatie een perfect event qua techniek.  LSP Stage Equipment is regelmatig aanwezig voor de technische ondersteuning van evenementen, zoals congressen, beurzen en feesten.

Ronald McDonald Business Breakfast

Het Ronald McDonald Business Breakfast is een maandelijkse netwerkbijeenkomst voor bedrijven en instellingen in Zwolle e.o. Behalve een lekker ontbijt en een stuk gezelligheid op de vroege ochtend, bieden de ontbijtbijeenkomsten de ideale mogelijkheid tot het leggen van zakelijke contacten. Maar er is nog een belangrijker doel: de ondersteuning van het Ronald McDonald Huis Zwolle. De opbrengst van de Business Breakfastclub komt geheel ten goede van het Huis.