Feestdagen bij IJsseldelta Center

Wilt u samen met uw collega’s het jaar feestelijk afsluiten of 2018spetterend beginnen? Dan bieden wij u graag onze mogelijkheden. Onze sfeervolle ruimtes zijn uitermate geschikt voor het organiseren van uw kerstfeest of nieuwjaarsbijeenkomst. Wij vernemen graag uw wensen en denken graag met u mee.

Arrangementen & Mogelijkheden

Onderstaand vindt u onze arrangementen voor de feesdagen van 2016/2017. Naast deze arrangementen zijn er uiteraard nog veel meer mogelijkheden. Voor uw kerst- of nieuwjaarsfeest is het daarom ook mogelijk om een voorstel op maat te maken!

Sprankelend Borrelen: Wanneer u aan het einde van een werkdag wilt proosten op het oude of nieuwe jaar bieden wij u ons feestelijke borrelarrangement

Stampend het jaar uit!: Stampend het jaar uit (of het nieuwe jaar in) met ons heerlijke stamppotarrangement! Dit arrangement is uitermate geschikt om samen met uw collega’s een compleet verzorgde avond te beleven.

Kerst of Nieuwjaarsbuffet: Gezamenlijk het jaar sfeervol afsluiten tijdens een compleet verzorgde avond! Het IJsseldelta Center heeft hiervoor een arrangement samen gesteld inclusief een winters dinerbuffet.

Uitgeserveerd diner: Wenst u een luxe, uitgeserveerd diner aan mooie gedekte tafels? Dat kan uiteraard ook! Bij ons dinerarrangement serveren wij uw gezelschap graag een heerlijk drie of vier gangen diner.

Feestelijk Vergaderen

Het jaar moet naast feestelijk natuurlijk ook zakelijk goed afgesloten worden. Die twee factoren combineren wij bij het IJsseldelta Center graag voor u. Plan een vergadering om bijvoorbeeld de laatste jaarcijfers bekend te maken of juist om de zaken voor het nieuwe jaar met elkaar te besprkeken, wij zorgen voor een feestelijk geheel.

Onze vergaderarrangementen voorzien wij graag van een 'winters tintje'. Zo ontvangen wij uw gasten bijvoorbeeld met met gluhwijn en kerstkransjes of een heerlijke appelflap tijdens een koffiepauze.