Bezoek de thuishaven van PEC Zwolle

Geniet van een leuke en sportieve dag met uw personeel, vrienden of familie. Een oud-speler van PEC Zwolle vertelt je alle ins en outs van de historie van PEC Zwolle en het IJsseldelta Stadion. Bekijk het stadion met eigen ogen en misschién vangt u nog een glimp op van de eredivisie spelers tijdens hun training. 

Het IJsseldelta Center heeft diverse arrangementen samengesteld in verschillende prijsklassen. U kunt dus te allen tijden genieten van een leuke dag in het stadion. De rondleidingen kunnen uitsluitend op afspraak gemaakt worden, dit in verband met de planning van PEC Zwolle. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het IJsseldelta Center.

Foto Henry Dijkman

Alle arrangementen zijn inclusief:

  • Ontvangst met een kopje koffie of thee
  • Rondleiding door oud-speler van PEC Zwolle
  • Mogelijkheden voor een heerlijke lunch, gezellige borrel of 3-gangen diner

Feestelijk arrangement

Iets te vieren? Uw gasten kunnen genieten van een rondleiding door de historie en het heden van PEC Zwolle. U kan daarna kiezen uit diverse uitbreidingsmogelijkheden. Kies bijvoorbeeld voor een feestelijke afsluiting met een dj, live-band of een thema spel.

Teambuilding arrangement

Na de rondleiding in het stadion begint het sportieve gedeelte van dit arrangement. U en uw gasten hebben de keuze uit verschillende teambuilding arrangementen. Volg bijvoorbeeld een sportieve clinic* op de kunstgrasvelden van PEC Zwolle en voel je voor even een profvoetballer! Wilt u iets compleet anders proberen? Volg een uitdagende clinic in het Achmea Health Center, gelegen in het PEC Stadion. 
*De clinic is alleen mogelijk wanneer het kunstgrasveld van PEC Zwolle beschikbaar is. Indien mogelijk, kunnen er ook clinics worden gegeven op de velden van voetbalclub BeQuick '28 (gelegen naast het stadion).

Culinair arrangement

Sport, lekker eten en drinken gecombineerd in één arrangement! Een sportieve rondleiding in combinatie met een gezellige high tea, high wine of high beer in het Bluefinger restaurant van het IJsseldelta Center. 

Cultureel arrangement

Bezoek de prachtige binnenstad van de stad Zwolle. Neem eens een kijkje in museum de Fundatie of de indrukwekkende boekhandel Waanders in de Broerenkerk. Laat u verassen door Zwolle! Na uw bezoek aan de hanzestad kunt u genieten van een rondleiding door het stadioncomplex in combinatie met diverse uitbreidingsmogelijkheden.