Alle evenementen op een rijtje

Alle evenementen die plaats vinden in het IJsseldelta Center kunt u vinden in onze evenementenkalender. Zo bent u altijd op de hoogte van alle gebeurtenissen! Wilt u zelf een evenement organiseren? Neem dan contact op met het IJsseldelta Center. 

11 juni 2017 - Ladies fair Exclusive

Op 11 juni 2017 organiseert Color Desierto een leuke Ladies fair bij het IJsseldelta Center. Op de fair vind je onder andere veel Fashion, Beauty, Sieraden, Wellness, Gezondheid, Accessoires, Kids, Workshops, Food & Drinks, Fashion Show en een mystry act. De fair is van 14.00 tot 21.00 uur in het Event Center, u bent van harte welkom. Voor meer informatie en tickets verwijzen we u door naar de website.

23 juni 2017 - Site Vist Zwolle 2017

Op vrijdag 23 juni vindt de nieuwe editie van de Regio Zwolle site visit plaats. Een unieke kans om geïnspireerd te worden door het zakelijke aanbod in de Regio Zwolle tegen het decor van de historische Hanzestad.

In samenwerking met een aantal partners presenteert Congresregio Zwolle een gevarieerd programma om congresorganisatoren, eventmanagers, meetingplanners en een ieder die verantwoordelijk is voor de organisatie van zakelijke evenementen kennis te laten maken met de Regio Zwolle.

Ontdek de bruisende binnenstad onder het genot van de zomerzon een heerlijke lunch en goede gesprekken met vakgenoten. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus meld je snel aan!

15 juli 2017 - Open Dag PEC Zwolle

Komende zomer opent PEC Zwolle weer de stadionpoorten voor de inmiddels traditionele Open Dag. Zet de datum vandaag alvast in de agenda, want op zaterdag 15 juli 2017 ben je van harte welkom bij het MAC3PARK stadion om deze feestelijke dag mee te maken! De precieze invulling van de dag met programma en tijden wordt later bekendgemaakt via de website van PEC. 

24 september 2017 - Open Top Trouwlocatie Route

Toptrouwlocaties organiseert voor alle aanstaande bruidsparen op zondag 24 september 2017 weer de Open Toptrouwlocatie Route en daar doen wij als locatie wederom aan mee! Dit is de ideale dag om op zoek te gaan naar jullie droomlocatie! Tussen 11.00 tot 17.00 uur ben u van harte welkom bij ons op locatie voor een vrijblijvende rondleiding! Wilt u een afspraak plannen om de mooiste dag van uw leven door te nemen, neem dan gerust contact met ons op!

Bitterballenborrel

Vanaf september 2017 zal er maandelijks de BeUnited Bitterballenborrel plaatsvinden bij ons.

BitterBallenBorrel® - sinds 2011 dé netwerkborrel van Nederland - organiseert jaarlijks meer dan 300 zakelijke borrels op B2B locaties. Dit biedt ondernemers, directieleden en managers de mogelijkheid om in een informele sfeer te netwerken.